Foredrag/Workshop

Skræddersyet og målrettet foredrag

 

Stresshåndtering, stressforebyggelse arbejdsglæde, motivation og trivsel er overskrifterne på en workshop eller et foredrag i jeres virksomhed.

 

Foredraget er inspirerende og tager praksis ind, således at både medarbejdere og ledere kan relatere sig til emnet. Foredraget foregår i øjenhøjde og skaber medarbejdermotivation, personlig udvikling og trivsel. 

 

En workshop foregår med JA-hatten på, og afvikles på baggrund af et formøde med virksomheden. Selve workshoppen omhandler alt lige fra stresshåndtering, arbejdsglæde til personlig udvikling består af et mix af oplæg og små opgaver, hvor medarbejderen bliver bragt i spil. 

 

Foredraget eller workshoppen tager udgangspunkt i virksomhedens hverdag og virkelighed. Der er humor, effektive og brugbare værktøjer samt interaktion med tilhørerne. Foredraget giver anledning til refleksion og indsigt. Tankerne bliver ledt hen på mulighederne frem for begrænsningerne. Der er også mulighed for en "kick-off-speak", som giver masser af indsigter og ny energi.

 

Emner:

  • Arbejdsglæde
  • Motivation (ydre og indre motivation)
  • Stressforebyggelse og stresshåndtering
  • Hvad vil jeg egentligt?
  • Ta’ ansvar – livet er dit
  • Vi må videre...

 

Udtalelse:

Kære Gitte

Tusind tak for et par fantastiske timer, må sige at du lynhurtigt fik ”spot on” på medarbejderne, og fik dem til at reflektere over deres dagligdag og hvorledes de også selv kan hjælpe sig selv og hinanden. Dit oplæg gjorde bestemt, at resten af seminaret forløb rigtigt godt. Så tusind tak for indsatsen. Hvis vi får behov vil jeg uden tøven vende tilbage.

 

Med venlig hilsen Lars H. Andersen, Rektor, Rybners Gymnasier

Skræddersyet og målrettede foredrag og workshops.