Karriere og outplacement

Karrierecoaching:

Karrierecoaching er til dig som har brug for sparring omkring karriereudvikling og/eller karriereskift. Private og virksomheder gør brug af karrierecoaching, da det skaber indsigt, afklaring og overblik.

 

Karrierecoaching hjælper dig med at brande dig selv og gøre dig attraktiv i forhold til drømmejobbet.

 

Jeg hjælper også gerne med den praktiske del - den professionelle ansøgning, CV og ikke mindst jobsamtaletræning.

 

Tankerne ledes også hen på, hvad der giver dig energi og hvad der gør dig glad. At finde roen, troen og glæden.

 

Er du jobsøgende – kan du hente inspiration her: Jobsøgning - gode råd

 

Outplacement:

Outplacement er professionel sparring og rådgivning til en opsagt medarbejder. Et forløb som sikrer, at medarbejderen omgående får hjælp og kommer ordentligt videre. Et outplacement forløb indebærer bl.a. uddybende samtaler, afklaring og kortlægning af jobmuligheder og kompetencer med fokus på næste kapitel.

 

Et outplacementforløb er individuelt tilrettelagt. Vi arbejder både mentalt og praktisk. Vi udarbejder sammen spændende ansøgninger, et godt og professionelt CV samt klær’ medarbejderen på til næste jobsamtale. Alt sammen med fokus på, at medarbejderen kommer godt videre til næste job.

 

Jeg tilbyder nedenstående 2 forløb:

 

JOB-DNA Eksklusivt outplacementforløb:

6 sessioner a 90 minutter kr. 9.900,-

 

JOB-DNA outplacementforløb:

4 sessioner a 60 minutter kr. 5.500,-

 

Beløbet er inkl. min bog JOB-DNA.dk som er en arbejdsbog, der bl.a. indeholder faglig og personlig afklaring, opnåede resultater, værdier, jobmål, brug af netværk, udarbejdelse af ansøgning og cv, samtaletræning og meget mere.

 

Ved alle forløb vil der være opfølgning og/eller øvelser mellem sessionerne samt en ”hot-line” til akutte situationer/spørgsmål.

 


Handels- og betalingsbetingelser:

Når et forløb er booket, sendes faktura efter 1. session. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Når en session er aftalt, kan tiden ændres op til 48 timer før vores aftale. Evt. afbud sendes pr. sms til tlf.nr.: 4078 9992.

 

Afbud: Ved udeblivelse, eller ønsker du at aflyse eller flytte din tid, senere end 48 timer før vores aftale (af hvilken som helst grund, inkl. egen eller andres sydom) er der ingen refusion. Virksomheder er velkommen til at overdrage sessionen til en anden medarbejder. Som privatperson er du velkommen til at give eller sælge din tid til en anden.

Lydoptagelse: Du er naturligvis velkommen til selv at optage din session.

Force Majeure: Jeg, Gitte Friis forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller Force Majeure, og aftale ny dato for vores session, workshop, teamcoaching eller foredrag, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste. Hvilket jeg naturligvis ikke håber bliver nødvendigt.