Erhvervscoach

Business- og karrierercoaching siden 2006

Karrierercoaching er et professionelt forløb på fokus på afklaring, dine styrker og kompetencer. Karrierer coaching er for dig som vil skifte job og retning eller udvikle dig i dit eksisterende job. I forløbet vil du også opleve en personlig udvikling med fokus på eget selvværd og egen selvledelse. Karrierercoachen stiller de skarpe og dybe spørgsmål – du finder svarene. Udarbejdelse af ansøgning og CV indgår naturligvis også i karrierer forløbet.

 

Karrierercoaching er personlig udvikling og selvudvikling. Karrierer coachen finder din indre fighter frem.

 

Som Business coach vil jeg sparre og inspirer dig. Du er leder, mellemleder eller medarbejder og ønsker at blive udfordret. Erhvervscoachen vender udfordringer om, det giver nye indsigter og tilgange. Motivationen bliver skærpet og selvledelse og selvanerkendelse er i fokus. Erhvervscoachen hjælper gode medarbejdere til at blive endnu bedre, til at skabe resultater og fastholde fokus. I businesscoachning forløbet er du og din udvikling i fokus. Arbejdsglæden styrkes når målet synliggøres og med arbejdsglæde kommer trivsel, selvtilliden og medarbejderudviklingen.

 

Min baggrund er som tidligere marketingansvarlig i stører virksomheder indenfor energibranchen – derfor tager jeg også som businesscoach udgangspunkt i ”den virkelige praktiske verden” – det er ikke teorier der præger erhvervscoachningen, men din hverdag, dine mål, udfordringer og dine fremtidsplaner.