Referencer

Viking Life-saving Equipment A/S

MacArtney A/S

Fjelsø Alu Facader

IT Forum A/S

Esbjerg Kommune

itplan

Rybners

Lego

PE Offset A/S

Itplan A/S

Malerfirmaet Thordsen A/S

Coast Blåvand

Contea A/S/NORTH Risk A/S

IAT A/S

Færdselsstyrelsen

Vattenfall Vindkraft A/S

Sikkerhedsstyrelsen

Total/Mærsk Oil

...samt en række mindre og mellemstore virksomheder...

 

 

"Vi benytter Victory Coaching, fordi det er vigtigt at vores stressramte medarbejdere får hurtig hjælp og der er Gitte ekstremt fleksibel. Vi foretrækker også, at hjælpen gives ude af huset på neutral grund.

Endelig er Gittes professionalisme og meget menneskelige tilgang afgørende for at vores medarbejdere hurtigt kommer i gang med arbejdet hen mod at få det bedre. De får gode brugbare værktøjer, bliver udfordret og lærer, hvordan de fremadrettet tackler lignende situationer.

Gitte kender samtidig sine begrænsninger, så tilfælde der kræver mere dybdegående hjælp, f.eks. psykolog sendes videre. Alt i alt er vi meget tilfredse med Gittes ydelser, hvilket også er årsagen til, at vi nu benytter hende på 7. år!"

- Udtalt af HR chefen i en stor Esbjergensisk virksomhed

 

"Da jeg første gang satte mig i stolen hos Gitte Friis, tænkte jeg, at det må være lidt ligesom at have bilen på værksted; et hurtigt olieskift, justering af bremser, nye dæk, og så er jeg kørende... Men sådan var det bare ikke.

Via sparring, rådgivning og skarpe spørgsmål er nogle blinde vinkler blevet noget mere synlige - ord og snak er omsat til handling og har resulteret i mærkbare ændringer. Jeg oplever blandt andet større selvindsigt og øver mig i at fejre hverdagens små succeser."

- Rene Nielsen, Fleggaard

 

“Efter et forløb hos Gitte, er jeg blevet langt skarpere på egne mål, god til at reflektere og lært at prioritere. Da jeg første gang satte mig i stolen hos Gitte, havde jeg et mål, selvom jeg tog et par omveje, følger Gitte det helt til ende. Hun vil sine kunder det bedste og er utrolig nærværende, indlevende, ærlig og kompetent”.

- Salgschef

 

“Vores medarbejders forløb hos Gitte er særdeles udbyggerige og faktisk får både medarbejderne og virksomheden meget mere end forventet. Gitte er med til at udfordre medarbejderne og bidrage til både privat og professionel udvikling”.

- HR-direktør