Artikler

Her kan du finde en række relevante artikler, opslag og uddrag som kan indeholde nyttig viden og information omkring Victory Coaching...


Pas på du ikke falder over alle pengesedlerne, der ligger for fødderne af dig - ”saml dem op” ved simpel timeregistrering…


Læs mere her...


Virksomheder i Esbjerg og omegn er blevet bedre til at tage fat om stresssymptomer, før de resulterer i en egentlig sygemelding.


Læs mere her...


Gitte Friis, Victory Coaching markerede to nye uddannelser samt et 12 års jubilæum med en reception.


Læs mere her...


Gitte Friis er den fødte coach. Jeg tror faktisk slet ikke at hun kan lade være. Hvis hun selv fik spørgsmålet, som jeg gætter på at hun stiller andre “Hvad ville du elske at lave, selv om du ikke fik løn for det? Så tror jeg Gittes svar ville være coaching.


Læs mere her...


– Vi hører meget om arbejdsrelateret stress. Hvorimod:” Privat relateret stress” slet ikke findes. Men uanset hvor stressen stammer fra, så giver det både frustrationer derhjemme og på arbejdspladsen.


Læs mere her...


"Stress er noget, der tammer rigtig mange, men ofte taler man om arbejdsrelateret stress, og det mener jeg kan være misvisende, da privatliv og arbejde hænger meget tættere sammen, end vi er bevidste om."


Læs mere her...


Facebookgruppen Ladies First, der har fået et rigtig godt afsæt i Varde med over 300 medlemmer, holder sit første arrangement mandag aften i Arnbjerg, og billetterne er revet væk.


Læs mere her...


Sådan sætter du et positivt fokus på virksomhedskulturen, arbejdsglæden og motivationen, stresshåndteringen.


Læs mere her...


Karrierercoaching er et professionelt forløb på fokus på afklaring, dine styrker og kompetencer. Karrierer coaching er for dig som vil skifte job og retning eller udvikle dig i dit eksisterende job.


Læs mere her...


Stresssymptomer viser sig på et utal af måder. Her er en liste over de fleste...


Læs mere her...


Flere steder omtales »stress« som den nye eller moderne folkesygdom - men hvad der ofte overses er, at stress IKKE er en sygdom - men som udgangspunkt en helt naturlig og hensigtsmæssig fysiologisk reaktion(alarmtilstand), der oprindeligt er forbundet med vores mulighed for at overleve.


Læs mere her...