Foredrag og workshops der påvirker

Som erhvervs- karriere- og stresscoach har jeg hørt alle historierne – manglende virksomhedskultur, manglende arbejdsglæde og manglende motivation.

 

Sådan sætter du et positivt fokus på virksomhedskulturen, arbejdsglæden og motivationen, stresshåndteringen.

 

Et foredrag og/eller en workshop målrettes efter virksomhedens ønsker. Uanset om emnet er arbejdsglæde, stresshåndtering eller motivation vil foredraget indeholde en lang række inspirerende historier som giver indblik i egen situation. Under emnet arbejdsglæde vil vi tage udgangspunkt i hvad der giver den enkelte arbejdsglæde – dette er oftest svært at svare på – men alle er skarpe på, hvad der stjæler arbejdsglæden. Er arbejdsglæde noget som serveret på en sølvbakke eller er det også eget ansvar? Arbejdsglæde og motivation kan være svært at diskuterer da det er meget individuelt og det der giver arbejdsglæde hos en medarbejder, gør måske ikke hos kollegaen. Gennem foredraget vil jeg motiverer til også selv at tage ansvaret for arbejdsglæden og motivationen til at møde positivt ind på job.

 

Ofte er det i forbindelse med en trivselsundersøgelse at det bliver tydeligt, at der er medarbejdere som mistrives og mangler arbejdsglæden og motivationen – men det er også via trivselsundersøgelsen at stressfaktoren i virksomheden bliver tydelig. Er der grupper eller afdelinger som har tildens til stress foreslår jeg, et foredrag omkring stressforebyggelse og stresshåndtering. Hvad er stress, hvad er symptomerne og hvordan kan vi forebygge stress.

 

Alle foredrag og workshops er målrettede, inspirerende og humoristiske og tilhørerende vil går derfra og føle sig udfordret, inspireret, med nye indsigter og tilgange samt med mange praktiske brugbare værktøjer.

 

Stress smitter og kan måles på virksomhedens bundlinje resultat – derfor bør du som ansvarlig leder sætte fokus på arbejdsglæden, motivationen samt stresshåndtering.