Personlig Coaching

Hvad vil du egentlig?
Hvad er din største forhindring?
Hvad er din plan?
Og vigtigst – hvad skal der til for at følge din plan?

Mindre snak, mere handling – handling skaber forvandling…

 

Personlig Coaching er en professionel samtale, hvor du guides til nye tilgange, indsigter, vaner og tankemønstre, altid med udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer.

 

Du har måske mistet styringen, du planlægger, men du følger ikke planen, du føler at du tit er bagud, du har stort fokus på hvad andre tænker om dig…

 

I samtalerne fokuserer vi også på, hvad der giver dig energi og hvad der gør dig glad og tilfreds. Hvad skal vi arbejde med, for at du kan være mere tro overfor dig selv og egne aftaler og ikke kun tro overfor andre. At finde roen og glæden.

 

Mange hænger fast i gamle historier, regler og normer for, hvad man kan og ikke kan. Hvad man skal og bør. Følelsen af ikke at leve fuld ud. Sådan skal det ikke være; livet skal leves. Det skal leves godt, og det skal leves lige nu.

 

Personlig coaching tilbyder følgende:

  • Bryde fri af mønstre, roller og overbevisninger
  • Bryde negative tanker/bekymringer
  • Fastholde fokus
  • ”At sige nej”
  • Se nye og andre muligheder
  • Positivitet
  • Selvværd/Selvtillid
  • Afklaring
  • Effektivitet

 

Forløbet strækker sig over ca. 3-4 måneder, hvor vi har 6 samtaler á 90 minutter. Prisen for forløbet er kr. 9.900, -.

 

Ved alle forløb vil der være opfølgning og/eller øvelser mellem sessionerne samt en ”hot-line” til akutte situationer/spørgsmål.

 


Handels- og betalingsbetingelser:

Når et forløb er booket, sendes faktura efter 1. session. Betalingsbetingelserne er 8 dage.
Når en session er aftalt, kan tiden ændres op til 48 timer før vores aftale.
Evt. afbud sendes pr. sms til tlf.nr.: 4078 9992.


Afbud: Ved udeblivelse, eller ønsker du at aflyse eller flytte din tid, senere end 48 timer før vores aftale (af hvilken som helst grund, inkl. egen eller andres sydom) er der ingen refusion. Virksomheder er velkommen til at overdrage sessionen til en anden medarbejder. Som privatperson er du velkommen til at give eller sælge din tid til en anden.

 

Lydoptagelse: Du er naturligvis velkommen til selv at optage din session.

 

Force Majeure: Jeg, Gitte Friis forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller Force Majeure, og aftale ny dato for vores session, workshop, teamcoaching eller foredrag, uden at skulle betale andre for tabt fortjeneste. Hvilket jeg naturligvis ikke håber bliver nødvendigt.